De Hypnose Queen

About De Hypnose Queen…

Tijdens mijn coaching traject gaan we aan de slag met jou, jouw business, jouw werk, jouw thuissituatie. Alles waarin jij momenteel het idee hebt vast te lopen.

Dé vicieuze cirkel… 

Deze vicieuze cirkel spiegelt heel mooi wat jouw persoonlijke uitdagingen zijn.

Het is toch logisch dat wanneer er gezegd is “je moet je best doen” dat jij altijd wilt presteren en wel doorgaat?!

Of dat als er tegen jou altijd is gezegd “steek je kop maar niet boven het maaiveld uit”,
je het nu lastig vindt om jouw unieke eigenheid in te zetten voor jouw bedrijf?

Dankzij mijn opleiding Mulitidisciplinair Therapeut bij Katelijne Vermeulen, heb ik een grote toolbox aan technieken.
Deze kan ik inzetten om de lading van oude patronen (die jou niet langer dienen) af te halen.
We zullen gaan werken met prachtige hypnosesessies, systemische (bedrijfs/familie) opstellingen, NLP technieken en wellicht zelfs regressie therapie.

Ik vind het heerlijk om te zien hoe de kwartjes vallen bij mijn cliënten.

Om de opluchting, de ruimte en de twinkeling te zien als vrouwen inzichten krijgen die hen laat zien waarom ze maar tegen de zelfde issues aan blijven lopen. Het vertrouwen en de drive om verder te gaan, alles eruit te halen maar wel door bij zichzelf te blijven. Vanuit autenticiteit te gaan ondernemen, vanuit eigenwaarde en vanuit flow.

Toen ik me als vijfjarig op de stranden in Zuid-Frankrijk waanden wist ik het al, vrij!
Dat is hoe ik me voelde, vrij om te rennen, te spelen en gewoon lekker te doen waar ik me goed bij voelde. Heerlijk vond ik het.

En dat heb ik ook niet meer losgelaten, de drang naar het vrij voelen.

Maar goed, dan word je ouder. Ik werd me steeds meer bewust van alle verantwoordelijkheden, de drang naar veiligheid en alle verwachtingen die andere van mij hadden. Ik ging me aan allerlei ongeschreven regeltjes commiteren waardoor dat vrije meisje steeds verder te zoeken was.

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de corporate sector was het tijd om de stap te wagen. Ik had al tientallen businessplannen geschreven maar nooit de guts gehad om ook echt door te zetten.

Dat was nu anders….

Ik ging het helemaal anders doen!

Nieuwe opleiding, seminars, netwerken alles om maar bekend te raken met die ondernemerswereld die ik altijd zo inspirerend heb gevonden. Hoe meer ik met ondernemers ging samenwerken hoe enthousiaster ik werd! Inmiddels heb ik een goedlopend coaching bureau, Bureau Just Happiness, waar ik me richt op het centraal zetten van jezelf tijdens het moederschap. Fantastisch mooi en dankbaar werk. Maar ik merkte dat het nog niet vanzelf ging en ergens wist ik hoe dat kwam…

Tijdens mijn ondernemersreis zag ik steeds dezelfde patronen langskomen. Bij collega-ondernemers, vriendinnen en op de socials. Zoveel prachtige onderneemsters die zich klein houden, niet omdat ze niet groter, mooier en meer willen. Maar omdat ze iets in zich hebben dat hen tegenhoudt. Hen tegenhoudt om hun volledige potentieel te benutten.

Nadat ik de eerste vriendinnen, die ook onderneemster zijn, heb mogen helpen en ik heb gezien wat het voor hen deed… Het doorbreken van oude overtuigingen, het achterlaten van lading op het ondernemen, op zichtbaar zijn en op het gevoel van “Doe ik het wel goed genoeg”. Wist ik het. WAUW, dit is wat ik heb te doen!

Na een sessie zie je de energie stromen, de opluchting en ruimte die ze voelen, het vuur in de ogen, ze stonden echt te popelen om aan de slag te gaan. Ze wisten wat ze moesten doen alleen iets hield hen tegen. Nu dat die drempel weg is kunnen ze echt knallen. En ik zie ze gewoon groeien, in followers, klanten maar ook in het geloof in hen zelf.