Jouw Bestemming

Hoe lekker als je precies weet welke kant je op mag bewegen. Als je jouw richting weet, jouw bestemming duidelijk hebt. Kan je je voorstellen hoeveel makkelijker het is om keuzes te maken die goed voor je zijn, om Nee te zeggen, om je prioriteiten duidelijk te hebben, om bij jezelf te blijven? 

Weg van dat onbestemde gevoel, het gevoel van niet weten.. van maar door kabbelen, terwijl je gewoon op zoek bent naar die stroomversnelling, de joy door je lijf voelen gaan. Weten dat je van waarde bent omdat je simpelweg doet waarvoor je hier bent. 

En dat is precies waar ik meer van wil, een wereld vol sprankelende vrouwen. Vrouwen zoals jij, omdat je weet wat je wilt, durft te dromen en daar volledig voor wilt gaan. Je potentie benutten, met maar één doel en dat is leven naar jouw bestemming! 

Iedereen heeft namelijk een bestemming, een blueprint, een levensles of levensmissie. En door de verantwoordelijkheid te nemen om hier naar te leven zal je beloond worden met levensvreugde, levensenergie, happiness. Voelen dat je leeft!

Het helpt om weer in contact te komen met je lichaam, om weer te voelen hoe het is om plezier te hebben. Hoe het is om in je kracht te staan en het leven te ownen.

Manon Rijkers Hypnose Therapeut
Manon Rijkers Hypnose Therapeut

Fingerprint Hypnose

Het mooie is dat jouw onderbewuste al precies weet wat je te doen hebt. Alle wijsheid om bij jouw bestemming te komen heb je in je! We zijn alleen vaak vergeten hoe we daarmee in contact komen. 

Een dagelijkse reminder van jouw unieke bestemming is jouw vingerafdruk. Het is toch magisch dat er niemand is die dezelfde vingerafdruk heeft als jij? En toch is dit geen toeval. Uit jouw unieke vingerafdruk valt zoveel informatie te lezen, wat voor persoon je bent, waar jouw talenten liggen en bepaalde karaktereigenschappen. Dit is allemaal voorbestemd voor jou. 

Ondanks dat dit allemaal voorbestemd is, is het niet vanzelfsprekend dat we hier ook naar leven. Misschien herken je dat onbestemde gevoel wel. Wanneer je gezellig met een close vriendin een drankje doet in dat nieuwe fancy tentje en ze vraagt hoe het met je gaat… Jouw antwoord: “Ja, ik mag niet klagen..” of “ Tja, wel primaatjes, weinig nieuws.. “. 

Want het gaat ook prima, je hebt je werk, je gezin, lekker huis, gaat regelmatig naar de kapper/schoonheidsspecialist… en toch kan je het niet helpen dat je regelmatig denkt “Is dit het nou?!” “Doe ik het het hier allemaal voor?!”. 

En terecht, want je mag jezelf meer gunnen, je mag jezelf een sprankelend heerlijk leven gunnen! Je wilt stralen, je happy voelen, vooruit gaan! En OMG I feel you, dat is precies wat ik jou ook gun! Het leven mag leuk zijn, dit is niet iets wat je uitzit om vervolgens met spijt op terug te kijken. 

Van onbestemd naar jouw BESTEMMING!

In een audio bestand van max 15 minuten breng ik je dichter bij jouw bestemming. Weg met het gevoel van het niet weten naar een gevoel van Yes, I got this, let’s go!

Vraag jouw persoonlijke hypnose gebaseerd op je unieke vingerafdruk bij mij aan.

9

Laat me weten met welk levensthema je asap aan de slag wilt door de questionair in te sturen.

9

Je ontvangt een bevestigingsberichtje op jouw telefoonnummer inclusief een uitleg hoe je jouw vingerafdruk kunt toesturen.

9

Ik analyseer het lijnenspel in jouw vingerafdruk en breng je dichter bij jouw bestemming door middel van een persoonlijke hypnose.

Je ontvangt jouw persoonlijke audiobericht op je mobiele telefoon, lekker easy en toegankelijk om zo vaak als je wilt naar te luisteren!

Nu tijdelijk ter introductie geen € 147,- maar € 0,-. 

PS: Je zal begrijpen dat dankzij het persoonlijke karakter van deze audio de impact en waarde mega groot is, tegelijkertijd betekent dit ook dat ik de tijd nodig heb om deze voor jou te kunnen creeren. Hou er rekening mee dat ik de audio’s iedere donderdag met liefde en aandacht maak en opneem zodat ik ze op vrijdag kan versturen.

Hoe maak ik simpel en snel de perfecte vingerafdruk?!

Benodigheden: 

  • Grijs/Zwar potlood
  • Wit papier
  • Plakband
Simpel en snel vingerafdruk

Stappen:

1. Maak met het potlood een zwart vlak op het papier.

2. Wrijf met je vinger over het zwarte vlak tot je vingertop zwart is.

3. Pak een stukje plakband en druk met je vingertop op de plakzijde van het plakband.

4. Plak vervolgens het plakbandje op het witte papier en voila!