Niet zomaar een Visionboard maken?!

Dan ben je hier op de juiste plek!

Heerlijk hoor even creatief bezig zijn, maar een visionboard is meer dan dat. Dit is niet alleen maar voor de fun hiermee ben je echt de creator van jouw toekomst. 

Een visionboard creeer je met het doel om je te inspireren, jezelf te motiveren én je maakt gebruik van de Law of Attraction. 

Jouw visionboard is er om je verlangens te manifesteren! 

Om optimaal te manifesteren zijn er een aantal grondslagen om rekening mee te houden. 

1) Het moet gaan om een hartsverlangen, wanneer je namelijk vanuit je hart een verlangen hebt zend je een magnetische veld uit. En magnetisch betekent natuurlijk het aantrekken van datgeen waar je naar verlangt! 

2) Wees je bewust van je gedachtes. Je gedachtes bepalen hoe je je voelt, dit maakt dat je bepaalde emoties ervaart en die zenden een frequentie uit. Hoe hoger de frequenties hoe aantrekkelijker je bent voor je manifestaties. 

3) Ga ervaren, door jouw verlangens al te ervaren alsof ze er zijn geef je ze momentum. Hoe meer momentum hoe eerder ze werkelijkheid worden. Ervaren doen dmv beelden, een visionboards en visualisaties zijn dus ideaal! 

Waarschijnlijk weet je nu in dat een visionboard inderdaad meer is dan gewoon een beetje knippen en plakken. 

visionboard

Hoe ga je aan de slag?!

Visionboard maken

Ten eerste ga je aan de slag met jouw hart-verlangens.
Wat wil je echt? 

Hiervoor is het fijn om af te zakken naar een theta staat. Een lichte trance waarin je hart de ruimte krijgt om te spreken. Vaak wil ons brein / ratio het overnemen, die houdt van redenatie, veiligheid etc. We kennen allemaal die kritische stem wel, die is bijna niet te missen. 

Maar ons hart spreekt tot ons via ons intuitie/onbewuste. Zij spreekt vaak zacht, soms zelfs op een fluistertoon. Zij zal niet snel het hoogste woord nemen of op de voorgrond treden. Toch zit hier een bron aan wijsheid, het geeft je richting in wat écht goed voor je is. 

Tijdens de visionboard sessies die ik begeleid maak ik altijd gebruik van deze wijsheden. We starten dan ook met een hypnotische visualisatie zodat je in contact komt met deze stem. Zodat je vanuit deze wijsheden je kan laten guiden door de creatiefase van het visionboard. 

What’s next? 

Na de visualisatie gaan we aan de slag. Er zullen genoeg magazines zijn om doorheen te bladeren. In eerste instantie ga je dat puur op gevoel doen. Ervaar maar eens waar je blik op valt, wat voor soort afbeeldingen, welke woorden…

Je zal merken dat je hele andere ingevingen krijgt dan wanneer je dit met ratio zou doen. Dit is echt een soort van ontdekkingsreis, heel waardevol om dit deel van jezelf te ontdekken en de ruimte te geven.

Na een tijdje zullen we even een break nemen, even uittunen. Dit is het moment waarna we eens gaan observeren wat de rode draad is in de afbeeldingen, wat zegt de symboliek en klopt dit met jouw hartsverlangens?

Mocht je nog iets missen dan kan je dat alsnog toevoegen. Ik hou ervan om de mogelijkheid te hebben het visionboard gedurende het jaar aan te passen. Alles is immers veranderlijk, zelfs wij en onze verlangens..

Visionboard workshop

Yes, dit is precies hoe ik het wil! 

Heb je nu zin om op een ontspannen leuke manier serieus met je Visionboard aan de slag te gaan, dan lijkt het me super leuk om samen richting te geven aan jouw 2024!

Verwacht een warm welkom in mijn kantoorruimte in Almere. Uiteraard is er een overvloed aan koffie en thee. 

Ik zorg ervoor dat er genoeg ruimte (ruimte tafel), tijdschriften, en andere supplies zijn. Vind je het fijn om je eigen foto te verwerken in je creatie neem die dan zelf uitgeprint mee en zijn er andere materialen die je wil verwerken neem die dan ook mee. 

Liever lekker thuis en online?
No problem… 

Love to see you soon! 

 

Check hieronder welke manier bij jou past:

Visionboard locatie

Prive sessie

Gewoon lekker 1 op 1

Alle ruimte en aandacht voor jou

Dankzij de 1 op 1 begeleiding extra veel persoonlijke inzichten uit de hypnotische introductie.

Workshop

Hoe gezellig om met vriendinnen een dagdeel te werken aan je verlangens.

Je hebt gelijk je eigen support groep voor de rest van het jaar.

Mooi om dit te kunnen delen!

?

Online workshop

Ontspannen vanuit huis wanneer het jou uitkomt werken aan je eigen verlangens.

Pre-order 

Mocht je nog een vraag hebben, stuur me dan even een berichtje via Whatsapp.